Leírás
Érzékszervi jellemzők: A borsóstokány íze kellemes pörköltes ízhatású, állaga sűrű, krémes jellegű. Színe a piros paprikától barnás pirosas, összetevők színe jellemző. A gomba szeletelt, állaga főtt gombára jellemző, a borsó főtt borsóra jellemző, alaktartó, a sertéshús közel azonos méretűre szeletelt, főtt húsra jellemzően omlós, alaktartó.
Nettó tömeg: 400 g ±3 %
Összetevők: Csiperke gomba, ivóvíz, száraz étkezési borsó, sertés hús 15 %, vöröshagyma, mustár (mustármag, ivóvíz, ételecet, cukor, étkezési só, őrölt feketebors) napraforgó olaj, őrölt csemege fűszerpaprika, búzaliszt, étkezési só, tejpor, őrölt kömény, fokhagyma granulátum, őrölt fekete bors. Összes sertéshús a feldolgozás pillanatában 15 %.A termék apró csontot és porcot tartalmazhat!
Tápérték adatok 100 g termékre számított értékből megadva |
|
100 g termékben |
|
Energia |
327/ Kj / 78 Kcal |
Zsír |
3,3 g |
amelyből telített zsírsavak: |
0,14 g |
Szénhidrát |
4,33 g |
amelyből cukrok: |
0,16 g |
Fehérje |
6,7 g |
Só |
1,2 g |
Száraz, hűvös, fénytől védett helyen 0-28 0C-on tárolandó. Felbontás után hűtőben tárolható 0-10 0C-on, és 2 napon belül használja fel. Minőségét megőrzi a doboz alján feltüntetett időpontig, a gyártástól számított 3 év (nap, hónap, év).
A termék GMO mentes, adalékanyagot nem tartalmaz.
Elkészítési javaslat: A zárófedél eltávolítása után, a doboz tartalmát melegítésre alkalmas edénybe töltjük, és fogyasztásra alkalmas hőfokra felmelegítjük tűzhelyen vagy mikrohullámú sütőben. Fogyasztás előtt keverje meg az egyenletes eloszlás érdekében.
Jó étvágyat kívánunk!
Készült: Magyarországon
Gyártó: HungarEat Kft. 4363 Nyírmihálydi, Vasút út 43.