Leírás
Érzékszervi jellemzők: A gombapaprikás íze kellemes pörköltes ízhatású, állaga sűrű, krémes jellegű. Színe a piros paprikától barnás pirosas, összetevők színe jellemző, a gomba barnás. A gomba közel egyenletes nagyságúra szeletelt, állaga főtt gombára jellemző, alaktartó.
Nettó tömeg: 400 g ±3 %
Összetevők: Csiperke gomba, ivóvíz, vöröshagyma, búzaliszt, mustár (mustármag, ivóvíz, ételecet, cukor, étkezési só, őrölt feketebors), napraforgó olaj, étkezési só, Őrölt csemege fűszerpaprika, őrölt kömény, fokhagyma granulátum, tejpor, őrölt feketebors.
Tápérték adatok 100 g termékre számított értékből megadva |
|
100 g termékben |
|
Energia |
138 / Kj 33 Kcal |
Zsír |
1,7 g |
amelyből telített zsírsavak: |
0,14 g |
Szénhidrát |
4,0 g |
amelyből cukrok: |
0,16 g |
Fehérje |
1,34 g |
Só |
1,2 g |
Száraz, hűvös, fénytől védett helyen 0-28 0C-on tárolandó. Felbontás után hűtőben tárolható 0-10 0C-on, és 2 napon belül használja fel. Minőségét megőrzi a doboz alján feltüntetett időpontig, a gyártástól számított 3 év (nap, hónap, év).
A termék GMO mentes, adalékanyagot nem tartalmaz.
Elkészítési javaslat: A zárófedél eltávolítása után, a doboz tartalmát melegítésre alkalmas edénybe töltjük, és fogyasztásra alkalmas hőfokra felmelegítjük tűzhelyen vagy mikrohullámú sütőben. Fogyasztás előtt keverje meg az egyenletes eloszlás érdekében.
Jó étvágyat kívánunk!
Készült: Magyarországon
Gyártó: HungarEat Kft. 4363 Nyírmihálydi, Vasút út 43.