Leírás
Érzékszervi jellemzők: A készétel savanyúkáposztából, sütött sertéshús kockából, vörösbabból, különbféle fűszerekkel ízesített készétel. A termék ízét főleg a savanyúkáposzta jellegzetes kellemes savanykás íze, a sütött sertéshús és a fűszerezettség adja. Állaga hőkezelt termékre jellemző, a savanyúkáposzta főtt, de nem túl főtt, a sütött sertéshús alaktartó, omlós, nem kemény.
Nettó tömeg: 400 g ±3 %
Összetevők(Allergén anyagok vastagon kiemelve): Ivóvíz, savanyúkáposzta 30 % (fehér káposzta, étkezési só,), sertéshús 25 %, vörösbab, vöröshagyma, búzaliszt, étkezési só, őrölt csemege fűszerpaprika, tejpor, étel ízesítő (vákuum só, kristálycukor, sárgarépa dara, paszternák dara, petrezselyemgyökér dara, szőlőcukor, kukoricakeményítő, petrezselyemlevél, vöröshagyma dara, kurkuma por, kurkuma kivonat), fokhagyma granulátum, őrölt feketebors, őrölt kömény, cukor. Összes sertéshús a feldolgozás pillanatában 25%. A termék apró csontot, porcot tartalmazhat! A termék mustárt is felhasználó üzemben készült.
Tápérték adatok 100 g termékre számított értékből megadva |
|
100 g termékben |
|
Energia |
337 Kj / 80 Kcal |
Zsír |
2,3 g |
amelyből telített zsírsavak: |
2,02 g |
Szénhidrát |
6,6 g |
amelyből cukrok: |
0,23 g |
Fehérje |
7,5 g |
Só |
1,1 g |
Száraz, hűvös, fénytől védett helyen 0-28 0C-on tárolandó. Felbontás után hűtőben tárolható 0-10 0C-on, és 2 napon belül használja fel. Minőségét megőrzi a doboz alján feltüntetett időpontig, a gyártástól számított 3 év (nap, hónap, év).
A termék GMO mentes, adalékanyagot nem tartalmaz.
Elkészítési javaslat: A zárófedél eltávolítása után, a doboz tartalmát melegítésre alkalmas edénybe töltjük, és fogyasztásra alkalmas hőfokra felmelegítjük tűzhelyen vagy mikrohullámú sütőben. Fogyasztás előtt keverje meg az egyenletes eloszlás érdekében.
Jó étvágyat kívánunk!
Készült: A savanyúkáposzta és az vörösbab nem Magyarországról származik.
Gyártó: HungarEat Kft. 4363 Nyírmihálydi, Vasút út 43.